Jongeriuslab introduces Studio Truly Truly The teacher and the taught Plaid

Jongeriuslab is door het TextielMuseum gevraagd om de designtalenten van Studio Truly Truly te coachen en samen nieuwe woonproducten voor by TextielMuseum te ontwikkelen. Als educatieve instelling onderstrepen we hiermee het belang van kennisoverdracht op een nieuwe generatie ontwerptalent. De plaid heeft een abstract grafisch karakter. Om gevarieerde texturen te creëren in het breiwerk, hebben zij hand-brei technieken omgezet in nieuwe steken die met de computergestuurde machine gebreid kunnen worden.

Ontwerper Jongeriuslab introduces Studio Truly Truly
Product Plaid
Afmetingen L148 x B115
Kleur RedFuchia
Materiaal 70% merinowol / 30% mohair
Techniek Gebreid
Krimppercentage ± 7% krimp, alleen stomen!
130,00 Incl. btw
+ -