HAAL EEN STATEMENT IN HUIS
 • Nederlands
 • Samenkomst van expertise

  Samenkomst van expertise

   

  Gemaakt in het TextielLab:
  iedereen werkt samen voor de beste kwaliteit!

  Elk product van by TextielMuseum is een nieuw maakavontuur dat zich afspeelt in het TextielLab, de professionele werkplaats van het museum. Hier maakt de geselecteerde topontwerper kennis met ons team van specialisten en komen alle expertises samen: van de kennis en kunde van de productontwikkelaar die de visie van de ontwerper vertaalt naar textiel, tot het advies van de garenspecialist, de brei- en weefexperts die álles over de machines weten en de coupeuses die de producten stuk voor stuk met de hand afwerken.

   

  In deze video vertelt onze meesterwever Stef Miero hoe verschillende specialisten samenwerken om tot een uniek resultaat te komen.   

  Gemaakt om te gebruiken

  We maken een sterk, kwalitatief en kleurvast product dat met aandacht is gemaakt én getest. We doen ons best om producten te maken die bij jou thuis zo lang mogelijk meegaan en dus niet binnen de kortste keren op de afvalstort belanden. Goede zorg helpt daarbij. Daarom geven we je advies hoe je je tafelgoed, theedoeken, kussens en plaids schoon en mooi kunt houden. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om je tafelgoed op ambachtelijke wijze te laten behandelen in de Damast Wasserij van het museum.

  Wanneer uit jullie ervaring blijkt dat een product na gebruik tóch slijtage vertoont, gaan we terug naar de tekentafel om het product verder te ontwikkelen tot het de beoogde kwaliteit heeft. Je kunt dus maar beter verliefd worden op onze designs, want onze producten beloven je eeuwige trouw!

   

   

  Steun het museum met een theedoek

  Cultureel ondernemerschap staat hoog op de agenda van het TextielMuseum. We genereren eigen inkomsten voor onze programmering. Het label by TextielMuseum is daar een goed voorbeeld van. Met jouw aankoop help je ons om nóg meer mensen te kunnen verwonderen met textiel. Zo gebruiken we de opbrengsten van onze producten bijvoorbeeld om het aanbod van educatieve programma’s en tentoonstellingen verder te verbeteren. Door een stukje vakmanschap van by TextielMuseum in huis te halen, steun jij het museum!

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »