HAAL EEN STATEMENT IN HUIS
 • Nederlands
 • Ruilen en retourneren

  Ruilen en retourneren

  Bedenktijd

  Na ontvangst van je bestelling heb je als consument recht op een zichttermijn van 14 dagen. Je kunt het gekochte product zonder opgave van reden aan ons terugsturen. De periode van 14 dagen is bedoeld om het product te bekijken. Een theedoek kun je bekijken en voelen maar niet gebruiken om de vaat mee af te drogen. Indien een artikel beschadigd is of de kwaliteit van het product te wensen over laat wordt deze uiteraard kosteloos vervangen.

   

  Retourneren

  Misschien is een product toch niet helemaal wat je zoekt. Uiteraard is het mogelijk om het product dan te retourneren. Voorwaarden retourzending:

  • Neem voor het retourneren contact met ons op via [email protected]. Vermeld bij het contact je ordernummer.
  • Stuur het product terug in de - voor zover mogelijk - originele verpakking. Het is daarom verstandig om de doos en originele verpakking netjes open te maken zodat je deze weer kunt gebruiken om je aankoop retour te sturen. Als een bestelling toegestuurd is in envelop mag deze ook retour in een envelop.
  • Zodra wij de artikelen in goede orde hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen naar je terugstorten.
  • De kosten voor retourneren van pakketten en die onder rembours of ongefrankeerd naar by TextielMuseum worden verzonden zijn volledig voor eigen rekening. 

   

  Retouradres:

  TextielMuseum t.n.v. by TextielMuseum Goirkestraat 96 5046 GN Tilburg

  Neem contact met ons op indien je aankoop onjuist is verzonden of tijdens het transport is beschadigd. Wij zullen er dan alles aan doen om het probleem op te lossen.

   

  Ruilen

  Wil je hetzelfde artikel in een andere kleur ontvangen of liever ruilen voor een ander product?Natuurlijk is het mogelijk om het product te ruilen. Neem voor het retourneren contact met ons op via [email protected]. Zie voorwaarden retourzending hierboven. Indien het product in de gewenste kleur voorradig is, zullen wij deze kosteloos opsturen na ontvangst van je retourzending. Mocht je liever een ander item willen ontvangen, plaats dan een nieuwe order. Van de retour gestuurde items zullen wij het aankoopbedrag naar je terugstorten.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »