Ruilen en retourneren

Zichttermijn 14 dagen 

Na ontvangst van uw bestelling heeft u als consument recht op een zichttermijn van 14 dagen. U kunt het gekochte product zonder opgave van reden aan ons terugsturen. De periode van 14 dagen is bedoeld om het product te bekijken. Een theedoek kunt u bekijken en voelen maar niet gebruiken om de vaat mee af te drogen. Indien een artikel beschadigd is of de kwaliteit van het product te wensen over laat wordt deze uiteraard kosteloos vervangen. 

 

Retourneren 

Misschien is een product toch niet helemaal wat u zoekt. Uiteraard is het mogelijk om het product dan te retourneren. 

Voorwaarden retourzending: 

Neemt u voor het retourneren contact met ons op via [email protected] Vermeld bij het contact uw ordernummer. 

Stuur het product terug in de - voor zover mogelijk - originele verpakking. Het is daarom verstandig om de doos en originele verpakking netjes open te maken zodat u deze weer kunt gebruiken om uw aankoop retour te sturen. Als een bestelling toegestuurd is in envelop mag deze ook retour in een envelop. 

Zodra wij de artikelen in goede orde hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen naar u terugstorten. 

De kosten voor retourneren van pakketten en die onder rembours of ongefrankeerd naar by TextielMuseum worden verzonden zijn volledig voor uw rekening.  

Retouradres: 

TextielMuseum 

t.n.v. by TextielMuseum 

Goirkestraat 96 

5046 GN Tilburg 

Indien uw aankoop onjuist is verzonden of tijdens het transport is beschadigd, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen er dan alles aan doen om het probleem op te lossen. 

 

Ruilen 

U wilt hetzelfde artikel in een andere kleur ontvangen of liever ruilen voor een ander product. Natuurlijk is het mogelijk om het product te ruilen. Neemt u voor het retourneren contact met ons op via [email protected] Zie voorwaarden retourzending hierboven. Indien het product in de gewenste kleur voorradig is, zullen wij deze kosteloos opsturen na ontvangst van uw retourzending. Mocht u liever een ander item willen ontvangen, plaats dan een nieuwe order. Van de retour gestuurde items zullen wij het aankoopbedrag naar u terugstorten. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »