HAAL EEN STATEMENT IN HUIS
 • Nederlands
 • Verzenden & levering

  Verzenden & levering

  Verzendkosten

  Nederland

  Bij een bestelling binnen Nederland, lager dan €50,00 rekenen we €4,95 verzendkosten. Boven de €50,00 wordt de bestelling gratis verzonden binnen Nederland. We verzenden de bestelling met PostNL en DHL. De bestelling wordt verzekerd verzonden, de extra kosten hiervoor nemen wij voor onze rekening. Voor ontvangst van het pakket moet altijd getekend worden. Helaas kunnen wij geen garantie geven dat jouw bestelling al de dag na bestellen aankomt, dit is in handen van PostNL/DHL. Als je de eerste keer niet thuis bent zal PostNL/DHL de volgende dag nogmaals het pakket bij je aanbieden. Wanneer het pakket beide keren niet bij je kan worden afgeleverd, krijg je een briefje in de brievenbus dat je het pakket bij het dichtstbijzijnde PostNL/DHL afhaalpunt kunt ophalen. Het pakket blijft drie weken liggen op het afhaalpunt en wordt daarna aan ons retour gestuurd.

  Buitenland  

  Het is ook mogelijk om jouw bestelling buiten Nederland te laten bezorgen met PostNL of TNT express: 

  • Landen binnen Europa €15,00 verzendkosten
  • Landen buiten Europa €30,00 verzendkosten 


  Levering 

  De geschatte levertijd wordt voor elk product op de productpagina vermeld. Als de bestelling meerdere artikelen bevat die verschillende levertijden hebben, worden de artikelen samen verzonden wanneer de bestelling compleet is. Duurt de levertijd langer dan verwacht, dan krijg je zo snel mogelijk bericht met een nieuwe levertijd.

  Ons doel is om goederen zo snel mogelijk te verzenden. Voor artikelen die we op voorraad hebben, wordt de verzending op dezelfde dag of de volgende dag uitgevoerd. PostNL/DHL levert van dinsdag tot en met zaterdag in de meeste gevallen binnen 24 uur na verzenden. Heb je na vijf werkdagen je pakket nog niet ontvangen, mail of bel ons en wij nemen contact op met PostNL/DHL om uit te zoeken waar het pakket zich bevindt.   
    

  Standaard levertijden buitenland

  (op voorwaarde dat er geen onvoorziene vertragingen zijn bij de douane van uw land)

  België1-2 dagen
  Duitsland2-3 dagen
  Verenigd Koninkrijk2-4 dagen
  Frankrijk 2-3 dagen
  Denemarken2-3 dagen
  Amerika4-7 dagen
  Australië6-8 dagen
  Japan 4-5 dagen
  andere landen3-10 dagen

   

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »